Jorden D’Hulster

Op donderdag 16 Februari 2023 kwam Jorden D'hulster, een vroeger netwerkeconomoon, praten over wat hij nu doet in het leven.

Jorden kwam praten over welke waarde communicatie heeft in het leven. Voor hij zijn presentatie begon gaf hij ons eerst even wat tijd om onze verwachtingen van het gesprek te formuleren dit is een goede manier om mensen vanaf het begin mee te hebben in het onderwerp en ze er doen over nadenken. 

 

BANK methode

Als je je in een stressvolle situatie begeeft is het ideaal om de bank strategie toe te passen.
– Bewustzijn -> wat gebeurd er waarom ik zo ben?
– Afstand/Adem
– Nieuwsgierig -> door wat komt deze situatie en waarom.
– Keuze -> keuzes in je hoofd geven rust. keuzes in je hoofd geven rust.

Human Needs

Er zijn 6 “humen needs”, die zorgen ervoor dat we kunnen overleven in deze wereld. iedereen heeft wel een andere volgorde van invulling als het gaat over de belangrijkste 3 noden. de noden zijn : bijdrage, groei, liefde, erkenning, variatie, veiligheid. Ikzelf zou geen van deze § kunnen missen in mijn leven.

De antennes

Tussen een actie en een reactie speelt er veel af in ons hoofd. Als een actie binnenkomt via een antenne hebben er verschillende aspecten invloed op de manier waarop we reageren zoals : Opvoeding, verleden, omgeving, cultuur,… Het is belangrijk om dit te beseffen. Dit zal helpen bij het verstaan waarom ook andere mensen op een bepaalde manier reageren. 

Jorden D'Hulster

Breakthrough coach

Persoonlijke mening presentatie 

Ik vond dat het een zeer goede workshop was, er zat geregeld iets van interactie in. Je zien dat Jorden dit vaak doen en dat dit ook zijn passie is. Ik heb veel dingen bijgeleerd en ben ook bereid om de dingen die ik heb bijgeleerd te gebruiken in het verder verloop van mijn leven. 

Interactie
80%
Enthousiasme
90%
Inhoud
75%
Overall
85%

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *