Envizi

S

We hebben een lezing door Yves Van Seter, het is al de derde spreker die vrijdag 9 december komt spreken voor de groep van netwerkeconomie. 

T

We kregen niet echt een taak om tijdens deze lezing te doen, de bedoeling was dat we luisterden en meedenken. 

A

Om een bedrijf duurzamer te maken, is het belangrijk om duidelijke duurzaamheidsdoelen te stellen en de verschillende onderdelen van het bedrijf te definiëren, waaronder infrastructuur, energieverbruik en leveranciers. Dit zal u helpen inzicht te krijgen in uw huidige niveau van duurzaamheid en gebieden te identificeren die voor verbetering vatbaar zijn. Het meten en analyseren van gegevens kan ook nuttig zijn in dit proces. Door software te gebruiken om gegevens bij te houden en te interpreteren, kunt u een beter inzicht krijgen in de staat van duurzaamheid binnen uw bedrijf en specifieke gebieden identificeren waar u veranderingen kunt aanbrengen om duurzamer te worden. Uit gegevensanalyse kan bijvoorbeeld blijken dat u op bepaalde momenten van de dag meer energie verbruikt dan nodig is of dat bepaalde onderdelen van uw infrastructuur milieuvriendelijker kunnen.

R

Door deze problemen aan te pakken, kunt u stappen ondernemen om een duurzamer bedrijf te worden.

R

Ik zal dit zeker proberen te onthouden en proberen mee te namen als ik later bij een bedrijf ga gaan werken of zelf een bedrijf begin. Ik ben zeker van mening dat dit centraal moet staan bij de bedrijven van morgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *